Åbningstider/Aften : Tirsdag - Lørdag 17.00 - 22.00

Jægerhyttens gæstebud

Køkkenet tilbereder retter til hele bordet, ud fra fra menukort, hjerte og fri fantasi. Menuen ender, når du begynder at levne eller siger stop

Gæstebudet er eksklusiv ost og dessert

(Husk at gøre tjeneren opmærksom på ingredienser, du ikke tåler)

345,-

På nedenstående menukort er alle retter nogenlunde lige store

Alle Retter koster A`la Carte 135 kr.

Der skal 2 til 3 retter til at blive mæt

Hvis hele borde spiser det samme opnåes der en

“spis som hjemme ved mor rabat”

3 Retter 275,-

2 Retter 235,-

...............................................

A`la Carte

Indbagt Torsk 

Jordskok creme & saltet flæsk i tern

 

Brandade af Torsk

Japansk inspireret juleflæsk, springløg & sesam 

 

Casseoulet

Spejlæg, trøffelolie & blomkål

 

The Christmas way of Bangladesh

Pebersyltet rosiner, kikærter & blomkål

 

Braiseret nakketfilet

Salat af grønkål & fetacreme

 

Confit af Canettelår

Casseoulet & Salat

Ostebræt & Fennikel Knækbrød

Oste serveret med dagens kompot

 

Ris a la mande

Kirsebær sauce

 

Kirsebær marineret i sprut & vanille

  Makroner & luftig vanilje creme

 

Surdejsbrød & Smør

25,-

Det Store Julebord

Cremet Karrysild

Æbler, Ristede Boghvedekerner & Smilende Æg

*

Gravad Laks 

Ræve sauce & Dild

*

Dampet Rødspætte

Spinat, Sauce Hollandaise & Rejer

*

Jule Medister

 Stuvet Grønkål & Grov Sennep

*

Æble Flæsk

*

Confit af Andelår

Rødkål, Brun Sovs & Kartofler

*

Ris a la mande

Kirsebær sauce

465,-

....................................

....................................

....................................