top of page

Kære Gæst i Jægerhytten

 

Verden ændre sig hele tiden med enorme hastigheder og vi vil derfor forsøge at følge med 

Sidste år steg antallet af vegetar gæster helt enormt.

Derfor har vi vendt dette årets menukort på hovede og alle retterne er som udgangspunkt vegetariske

Til hver enkelt ret er der tilknyttet en side-order I form af fisk eller kød, som du kan bestille

 

Alle retterne koster 95,- kr så nemmere kan det ikke være

 

Ønsker i at spise Jægerhyttens berømte Gæstebud eller À la carte

 

 

Jægerhyttens Gæstebud

(Bestilles til hele bordet)

 

Her skal i kun tage stilling til om Gæstebudet skal være vegetarisk eller med fisk og kød?

 

I har nu givet Køkkenet alt magten og vil køkkenet vi nu tilberede retter til hele bordet, 

ud fra menukort, hjerte og fri fantasi.

Små-retterne kommer til bordet i en lind strøm. Det eneste i skal forholde jer til er drikkevarerne.

Drop alt det snak om hvad der passer til, vælg drikkevare fra hjertet, nyd livet og slap af

  

Under Middagen skal i hver især dog forholde jer til, hvornår i er mætte. 

Giv venligst betjeningen ved næst sidste ret, så vi ikke skal smide mad i skraldespanden.

Når alle er mætte vil der blive serveret i lille dessert til hele bordet.

 

I tilfælde af at du levner, forholder kokken sig retten til at afbryde din menu, 

påføre dig en madspild afgift på kr. 45,- 

Kokken hader og smide mad ud og tænker på næste generation. 

De andre ved bordet kan dog trygt spise videre af flere retter

 

Husk at gøre betjeningen opmærksom på ingredienser, 

du ikke tåler eller bryder dig om.

I så tilfælde står du bare en ret over, mens resten af selskabet spiser den pågældende ret

 

 

Vegetar gæstebud Pris pr. Couvert 345,-

***

Jægerhyttens gæstebud Pris pr. Couvert 465,-

 

 

Gæstebudet tager 2-3 timer. Så hvis du er en utålmodig sjæl eller skal hurtig videre, så vælg a´ la carte

 

Vi gør opmærksom på, at der i vegetarretterne kan forkomme spor af  gluten, nødder, laktose, fisk, skaldyr og animalske produkter.

Kære a la carte gæst

 

Jægerhytten er fra 1700 tallet, i dag en fredet ejendom og vi kan ikke bygge køkkenet større

Det er det småt ude i køkkenet og vi har ikke plads til 4 kokke, til at udføre et à la carte kort

Det er derfor vi kalder Jægerhytten et Traktørsted og ikke en restaurant.

Fordi på et Traktørsted bestiller alle ligesom hjemme, det samme til hele bordet.

Dog er regler jo nogle gange skabt for at blive brudt og her vurdere betjeningen om køkkenet er i balance til at bryde reglerne.

I så fald vil, så kommer retter dumpende når de er færdige

 

I skal beregne 2 til 3 retter for at blive mætte

 

 

Børn I Jægerhytten

 

Vi betragter børn og voksne som lige individer

Dog er det herlige ved børn, at de nysgerrige og har lyst til at prøve sig frem

 

Reglen er at det er en rigtig god ide ikke, at spørge barnet og de kan lide maden.

Fordi barnet for det meste, vil sammenligne med hvad det føler sig tryggest ved.

Mange børn aner heller ikke hvad de skal vælge, fordi deres mad historik er begrænset. 

Derfor er det mange gange bedst at give dem gæstebudet.

Gæstebudet til børn er halv pris og de må gerne levne

 

Dog har vi beholdt er par Børneretter, som også må vælges af voksne

 

 

Børneretter

 

 

1/2 Gratineret Hummer   

Grillet Citron & Krydderurte Mayo

175,-

 

Porchetta Sandwich

Rødkål, Agurkesalat & Chipotle Remoulade

135,-

À la carte

 

 

Asparges vinaigrette

Hollandaise creme og Ramsløg olie

*

Tilkøb af Sø kogte rejer 

45,-

 

Consommé af Tomat og Paradis æble

Grønt ceviche

*

Tilkøb af Ceviche 

35,-

 

Safran ragout

Ragout af Nye Kartofler, Asparges, spring løg, safran, Brødkarse

*

Tilkøb af Dampet Torsk

55,-

 

Tartelet

Marksvampe, Asparges, Gulerod, Sauce Velouté

*

Tilkøb af pocheret overlår fra høne

25,-

 

Bagt Blomkål

Serveres med pasta Cacio pepe

*

Tilkøb af Citron og trøffelsyltet kylling

25,-

​

Taco med Bønner i røget chili

Vinaigrette af rød peber, Rødløg, Mozzarella, Cheddar, Creme fraiche

*

Tilkøb af Pulled pork 

25,-

 

Puylinser & Trøffel

Spejlæg, Forårsløg & Persillecreme

*

Tilkøb af Rødvin glaseret oksehaler 

55,-

 

Knoldselleri bagt med Salvie

 Chimichurri Sauce

*

Tilkøb af Onglet 

35,-

 

Brie de meaux frit

Syltet kirsebær

125,-

 

 

Ostetallerken

Danske og Europæiske oste 

Brød & smør, Kompot af rosiner og valnødder

125,-

 

Dagens Dessert

85,-

 

Brød og Smør

45,-

bottom of page