Åbningstider/Aften : Tirsdag - Lørdag 17.00 - 22.00
Jægerhyttens gæstebud
Køkkenet tilbereder retter til hele bordet, ud fra fra menukort, hjerte og fri fantasi. Menuen ender, når du begynder at levne eller siger stop
Gæstebudet er eksklusiv ost og dessert
(Husk at gøre tjeneren opmærksom på ingredienser, du ikke tåler)
345,-
På nedenstående menukort er alle retter nogenlunde lige store
Alle Retter koster A`la Carte 135 kr.
Der skal 2 til 3 retter til at blive mæt
Hvis hele borde spiser det samme opnåes der en
“spis som hjemme ved mor rabat”
3 Retter 275,-
2 Retter 235,-
...............................................
A`la Carte
Indbagt Torsk
Jordskok creme & saltet flæsk i tern
Brandade af Torsk
Japansk inspireret juleflæsk, springløg & sesam
Casseoulet
Spejlæg, trøffelolie & blomkål
The Christmas way of Bangladesh
Pebersyltet rosiner, kikærter & blomkål
Braiseret nakketfilet
Salat af grønkål & fetacreme
Confit af Canettelår
Casseoulet & Salat
Ostebræt & Fennikel Knækbrød
Oste serveret med dagens kompot
Ris a la mande
Kirsebær sauce
Kirsebær marineret i sprut & vanille
Makroner & luftig vanilje creme
Surdejsbrød & Smør
25,-
Det Store Julebord
Cremet Karrysild
Æbler, Ristede Boghvedekerner & Smilende Æg
*
Gravad Laks
Ræve sauce & Dild
*
Dampet Rødspætte
Spinat, Sauce Hollandaise & Rejer
*
Jule Medister
Stuvet Grønkål & Grov Sennep
*
Æble Flæsk
*
Confit af Andelår
Rødkål, Brun Sovs & Kartofler
*
Ris a la mande
Kirsebær sauce
465,-
....................................
....................................
....................................