Børne filosofi i Jægerhytten

Vi bliver ofte spurgt om børn er velkommen i Jægerhytten

 

Børn er hjertens velkommen i Jægerhytten, da vi elsker at serverer mad for børn fordi de som regel er åbne over for alt mad.

Vi har igennem tiden nemlig arbejdet rigtig meget med børn og mad, hvor meget handler om opdragelse.

  • Grønt stængerne: I rigtig mange moderne hjem står der grøntsags stænger og hvad skal de egentlig der? 
    Det må være fordi at forældrene er bange for at deres børn ikke for nok næring, gennem det måltid de har serveret. Eller hvad hvis være børn ikke kan lide det vi servere, så er vi sikre på at de ikke sulter.
    Måske lidt hård, men der er ikke mange børn der er blevet underernæret ved at gå småsultne i seng.

  • Tryghed: Hvis vi Så har vi en svaghed med 

 

Laver i børne børne mad og hertil spørger vi vores gæster, hvad er børnemad??

Vi er måske lidt gammeldags, men vi synes rent faktisk at de fleste af vores retter falder de mest normales børns smag.

Til gengæld kan jeg huske fra da mine egne 4 børn var små, at det var lidt af en udskrivning når vi alle 6 skulle ud at spise.

Så vi ser børnemad ud fra 

da vi synes 

Pølsebrød, pommes fritter, frikadeller etc.

Alt det vil vi meget gerne lave, hvis vores gæster vil betale for en lønning til at producere det, samt en kvalitet hvor vi kan se os selv 

 

I Jægerhytten troede vi at vi skulle drive en restaurant hvor det var mad og vin der var i højsædet.

Men det viser sig faktisk, at rigtig mange Birkerød borgerne koncentrere sig mere om børne menuer end alt muligt andet.

Så derfor har vi lavet et børnekoncept kaldet give and take:

hvor vi bliver tilfredsstillet og deres forældre så må gå lidt på

Jeg har designet et menu kort, således at jeg kan lege rundt i manegen uden at være underlagt normer og dogmer.

Så er du ude at gå en tur, skulle frokost og aftenkort gerne kunne opfylde dine behov.

Min opdragelse og kærlighed ligger i det tradtionelle Franske køkken, så hvis du lyster, laver jeg gerne en speciel menu. Skriv blot en mail til otto@jaegerhytten.dk

Claus Jørgensen - Traktør

 

Med en fortid som Køkkenchef på Restaurant Olsen, Base Camp, Formel B, Tyven Kokken Han Kone og Hendes Elsker.

Indehaver af to sidstnævnte, Spisehuset Karmaman, Samt Hotellerne Helenekilde & Strandhotellet i Tisvildeleje for bare at nævne nogle af bedrifterne.

Nu er Claus gået på "pension" og arrangere i dag selskaber for Jægerhyttens gæster, samt rådgiver for stedet.

claus@jaegerhytten.dk