Under Construction

Julemaden serveres fra fredag den 13. November

1. Servering

 

Cremet Karrysild

Æbler, Ristede Boghvedekerner & Smilende Æg

*

Gravad Laks 

Ræve sauce & Dild

.....................

2.Servering

 

Dampet Rødspætte

Spinat, Sauce Hollandaise & Rejer

.....................

3.Servering

 

Jule Medister

 Stuvet Grønkål & Grov Sennep

*

Æble Flæsk

.....................

4.Servering

 

Confit af Andelår

Rødkål, Brun Sovs & Kartofler

Tatar af Pebertørret Svinebryst

Røget & Fersk Østersø Laks 

Consommé af Tomat & Paradis Æble 

*

Gravad Okseinderlår

Salat af Grønkål, Valnødsnaps, Syltet Appelsinskal & Stracciatella Di Bufala

*

Indbagt Torsk

Jordskok Creme & Saltet Flæsk i tern

*

                         Saltbagt Poussin                          Svamperisotto & Puntarelle Salat

*

Kirsebær marineret i Sprut & Vanille.   Makroner & Luftig Vanilje Creme

 

465,- Pr. Couvert

.....................

5.Servering

Ris Ala Mande & Kirsebær Sauce 

 

Pris pr. couvert 465,-