
Jægerhyttens Gæstebud
(Til hele bordet)
Små-retterne kommer til bordet i en lind strøm.
Det eneste du skal forholde dig til, er drikkevarerne og hvornår du er mæt.
Køkkenet bestemmer og tilbereder retter til hele bordet,
Ud fra menukort, hjerte og fri fantasi
Husk at gøre betjeningen opmærksom på ingredienser,
du ikke tåler eller bryder dig om.
I så tilfælde står du bare en ret over, mens resten af selskabet spiser den pågældende ret
Vi har en kærlighed for selvbegrænsning, ressource spild og bestræber os på ikke at smide mad ud.
Husk derfor at sige til betjeningen, før du ikke kan spise næste ret.
Gæstebudet tager 2-3 timer. Så hvis du er en utålmodig sjæl eller skal hurtig videre, så vælg a la carte
Pris pr. Couvert 395,-
Inkl brød og smør
Kære a la carte gæster
A la carte kortet indeholder forretter og en enkelt hovedret.
Vores mål er at gøre jægerhytten til et afslappet traktørsted, hvor der er plads til den enkeltes tjeners personlige måde at gøre sine ting på og ikke en nordisk restaurant med bestemte normer.
Derfor servere vi a la carte retterne når de er færdig, på sydlandsk maner.
Så vil man sikre sig at retterne bliver serveret samtidig, er det en god ide at bestille det samme til hele bordet
I skal beregne 2 til 3 retter for at blive mætte.
1/2 Gratineret Hummer
Grillet Citron & Mayo af Krydderurter
175,-
Klar Tomat suppe og Cerviche
75,-
Taco med Rillet og Rosa Vinaigrette
Mozzarella, Cheddar, Rødløg, Creme fraiche,
85,-
Dampet Torsk
Ragout af Kartoffel, Fennikel, Perleløg, Safran
145,-
Trøffelsyltet Kylling overlår & Stracciatella di burrata
Sprød salat af bladselleri, porre og frissé salat
125,-
Knoldselleri bagt med Salvie
Chimichurri,
85,-
Tartelet old school
Kylling, Svampe, dåse asparges, Sauce Veloutè
95,-
Porchetta Sandwich
Rødkål, Agurkesalat & Chipotle Remoulade
125,-
Puylinser & Rødvin glaseret oksehaler
Spejlæg, Forårsløg & Persillecreme
125,-
Brød og Smør
45,-
Ostetallerken
Danske og Europæiske oste
Brød & smør, Kompot af rosiner og valnødder
95,-
Dagens Dessert
85,-