top of page
Sk%C3%A6rmbillede%202020-05-15%20kl.%201
  • Et selskab kan afholdes på 100 måder

  • Først og fremmest handler det om at finde ud af. Hvilke drømme Jeres brylluppet eller ideer din konfirmation eller fødselsdag skal indeholde af atmosfære og stemning.

  • Herefter tager i stilling til budget og tommelfingerreglen for et bryllup er : 
    Uanset om du holder bryllup i et telt i hjemme i haven, forsamlingshus, kro eller restaurant, så er prisen
    kr. 1.000,- pr. Couvert +/- Alt efter dato, frokost eller aften og hvor lang tid arrangementet forløber.

  • Når I har fundet ud af hvilket af nedenstående forslag der passer til jeres stemning og budget, så begynder vi i fælleskab, at sammensætte menuen, som jo kan være alt mellem himmel og Jord.

  • Til sidst finjustere vi menuen, vinen og selve arrangementet som en helhed, laver evt tilvalg / fravalg.

  • Herefter ordrebekræftelse.

  • Her kan i se et par eksempler på tidligere menuer, samt prisliste for tilvalg og vi er åbne for det meste

Selskab i Stuen inkl 30 gæster

Forslag 1

Jægerhyttens gæstebud med 6 retter

Gæstebudet er vores mest eftertragtede menu, hvor kokken bestemmer menuen på selve dagen.

Arrangementet er populært fordi, det frigør værten for alt tænken, om deres gæster nu også for en god oplevelse.

Hvad gør vi med vegetaren, moster Anni, børnene, allergikeren etc.

Hvis vi bare for oplysninger om disse, skal vi nok gøre dem glade og værten kan bruge sin energi på gæsterne.

Nedenstående priser er inkl. lokaleleje, menu, drikkevare under middagen og standart bordopdækning

Vejledende Priser:

Frokost hverdage kr. 19.500,-

Frokost lørdag, søndag og helligdage kr. 22.500

Søndag til Torsdag aften kr. 19.500,-

Fredag & Lørdag aften kr. 22.500,-

 

Forslag 2

Jægerhyttens Atmosfære menu med 5-6 retter

3 retter er serveret på tallerken og 3 retter family style

Hvis der ønskes oksekød i denne menu, vil det være Onglet med bearnaise creme

Vejledende Priser:

Nedenstående priser er inkl. lokaleleje, menu, drikkevare under middagen og standart bordopdækningFrokost hverdage kr. 19.500,-

Frokost lørdag, søndag og helligdage kr. 26.000,-

Søndag til Torsdag aften kr.23.000,-

Fredag & Lørdag aften kr. 26.000,-

 

Forslag 3

Traditionel tallerkenserveret menu med 3 eller 4 retter

Denne menu indeholder typisk oksemørbrad med rødvins sauce som hovedret

Vejledende Priser:

Nedenstående priser er inkl. lokaleleje, menu, drikkevare under middagen og standart bordopdækningFrokost hverdage kr. 24.000,-

Frokost lørdag, søndag og helligdage kr. 28.000,-

Søndag til Torsdag aften kr. 24.000,-

Fredag & Lørdag aften kr. 28.000,-

 

Selskab i Restauranten inkl 50 gæster

Forslag 4

Jægerhyttens gæstebud med 6 retter

Gæstebudet er vores mest eftertragtede menu, hvor kokken bestemmer menuen på selve dagen.

Arrangementet er populært fordi, det frigør værten for alt tænken, om deres gæster nu også for en god oplevelse.

Hvad gør vi med vegetaren, moster Anni, børnene, allergikeren etc.

Hvis vi bare for oplysninger om disse, skal vi nok gøre dem glade og værten kan bruge sin energi på gæsterne.

Vejledende Priser:

Nedenstående priser er inkl. lokaleleje, menu, drikkevare under middagen og standart bordopdækningFrokost hverdage kr. 29.500,-

Frokost lørdag, søndag og helligdage kr. 37.500,-

Søndag til Torsdag aften kr. 29.500,-

Fredag & Lørdag aften kr. 37.500,-

 

Forslag 5

Jægerhyttens atmosfære menu med 5-6 retter

3 retter er serveret på tallerken og 3 retter family style

Nedenstående priser er inkl. lokaleleje, menu, drikkevare under middagen og standart bordopdækning

Hvis der ønskes oksekød i denne menu, vil det være Onglet med bearnaise cremePriser:

Vejledende Priser:

Frokost hverdage kr. 35.000,-

Frokost lørdag, søndag og helligdage kr. 43.500,-

Søndag til Torsdag aften kr. 35.000,-

Fredag & Lørdag aften kr. 43.500,-

 

Forslag 6

Traditionel tallerkenserveret menu med 3 eller 4 retter

Nedenstående priser er inkl. lokaleleje, menu, drikkevare under middagen og standart bordopdækning

Denne menu indeholder typisk oksemørbrad med rødvins sauce som hovedretPriser:

Vejledende Priser:

Frokost hverdage kr. 39.500,-

Frokost lørdag, søndag og helligdage kr. 48.000,-

Søndag til Torsdag aften kr. 39.500,-

Fredag & Lørdag aften kr. 48.000,-

bottom of page