JÆGERHYTTEN

Vores mål med Jægerhytten er at tilføre den lige dele atmosfære, udsigt, personlighed, mad og drikke. Vores mad har på ingen måde en rød tråd og derfor vil vi kunne tilfredstille næsten alle slags mennesker, måske med undtagelse af madanmeldere. I sidste ende ønsker vi at være en blandet landhandel af Restaurant, Traktørsted og Forsamlingshus hvor mad og betjening kommer i et stille og roligt tempo

Otto Rantala - Køkken Chef

Jeg har designet et menu kort, således at jeg kan lege rundt i manegen uden at være underlagt normer og dogmer.

Så er du ude at gå en tur, skulle frokost og aftenkort gerne kunne opfylde dine behov.

Min opdragelse og kærlighed ligger i det tradtionelle Franske køkken, så hvis du lyster, laver jeg gerne en speciel menu. Skriv blot en mail til otto@jaegerhytten.dk

Claus Jørgensen - Traktør

 

Med en fortid som Køkkenchef på Restaurant Olsen, Base Camp, Formel B, Tyven Kokken Han Kone og Hendes Elsker.

Indehaver af to sidstnævnte, Spisehuset Karmaman, Samt Hotellerne Helenekilde & Strandhotellet i Tisvildeleje for bare at nævne nogle af bedrifterne.

Nu er Claus gået på "pension" og arrangere i dag selskaber for Jægerhyttens gæster, samt rådgiver for stedet.

claus@jaegerhytten.dk