top of page

JÆGERHYTTEN

​

Vores mål med Jægerhytten er at  atmosfære, udsigt, personlighed, mad og drikke går op i en højere enhed.

​

Vores mad har på ingen måde en rød tråd og derfor vil vi kunne tilfredstille næsten alle slags gæster, måske med undtagelse af madanmeldere.

​

I sidste ende ønsker vi at være en blandet landhandel af Restaurant, Traktørsted og Forsamlingshus, hvor mad og betjening kommer i et stille og roligt tempo.

Alam  - Køkken Chef

​

Alam flyttede i 2015 til Danmark og har siden da arbejdet i tæt samarbejde med Claus. 

​

Udlært af vores kære traktør er han i dag køkkenchef for Jægerhytten.

​

IMG_0249.jpeg
1801277_10152708971042278_46852725368285

Claus Jørgensen - Traktør

 

Med en fortid som Køkkenchef på Restaurant Olsen, Base Camp, Formel B, Tyven Kokken Han Kone og Hendes Elsker.

​

Indehaver af to sidstnævnte, Spisehuset Karmaman, Samt Hotellerne Helenekilde & Strandhotellet i Tisvildeleje for bare at nævne nogle af bedrifterne.

Nu er Claus gået på "pension" og arrangere i dag selskaber for Jægerhyttens gæster, samt rådgiver for stedet.

​

claus@jaegerhytten.dk

bottom of page