JÆGERHYTTEN

Vores mål med Jægerhytten er at  atmosfære, udsigt, personlighed, mad og drikke går op i en højere enhed.

Vores mad har på ingen måde en rød tråd og derfor vil vi kunne tilfredstille næsten alle slags gæster, måske med undtagelse af madanmeldere.

I sidste ende ønsker vi at være en blandet landhandel af Restaurant, Traktørsted og Forsamlingshus hvor mad og betjening kommer i et stille og roligt tempo

Otto Rantala - Køkken Chef

Jeg har designet et menu kort, således at jeg kan lege rundt i manegen uden at være underlagt normer og dogmer.

Min opdragelse og kærlighed ligger i det tradtionelle Franske køkken, så hvis du lyster, laver jeg gerne en speciel menu. Skriv blot en mail til restaurant@jaegerhytten.dk

IMG_0287.jpeg
1801277_10152708971042278_46852725368285

Claus Jørgensen - Traktør

 

Med en fortid som Køkkenchef på Restaurant Olsen, Base Camp, Formel B, Tyven Kokken Han Kone og Hendes Elsker.

Indehaver af to sidstnævnte, Spisehuset Karmaman, Samt Hotellerne Helenekilde & Strandhotellet i Tisvildeleje for bare at nævne nogle af bedrifterne.

Nu er Claus gået på "pension" og arrangere i dag selskaber for Jægerhyttens gæster, samt rådgiver for stedet.

claus@jaegerhytten.dk