
JÆGERHYTTEN
Vores mål med Jægerhytten er at atmosfære, udsigt, personlighed, mad og drikke går op i en højere enhed.
Vores mad har på ingen måde en rød tråd og derfor vil vi kunne tilfredstille næsten alle slags gæster, måske med undtagelse af madanmeldere.
I sidste ende ønsker vi at være en blandet landhandel af Restaurant, Traktørsted og Forsamlingshus, hvor mad og betjening kommer i et stille og roligt tempo.
Alam - Køkken Chef
Alam flyttede i 2015 til Danmark og har siden da arbejdet i tæt samarbejde med Claus.
Udlært af vores kære traktør er han i dag køkkenchef for Jægerhytten.


Claus Jørgensen - Traktør
Med en fortid som Køkkenchef på Restaurant Olsen, Base Camp, Formel B, Tyven Kokken Han Kone og Hendes Elsker.
Indehaver af to sidstnævnte, Spisehuset Karmaman, Samt Hotellerne Helenekilde & Strandhotellet i Tisvildeleje for bare at nævne nogle af bedrifterne.
Nu er Claus gået på "pension" og arrangere i dag selskaber for Jægerhyttens gæster, samt rådgiver for stedet.