Inviter dine venner, bekendte og famile, du ikke har set i lang tid, til et godt Påskebord
Serveres Skærtorsdag den 14. Langfredag den 15. Hendes Majestæts Fødselsdag den 16.
Og Påske dag den 17. april
​
​
KARRYSILD
Sild Marineret i Madagascar Karry, Ingefær & Kardemomme
Serveres med Græskar Pure, Creme Fraiche, Kapers, Ristet Boghvedekerner & Smilende Æg
​
***
​
ÆG & REJER
Ramsløg, Dijonnaise & Krydderurtsalat
​
***
STRASSITELLA DI BUFALA
Stenbidderrogn, Citronskal, Purløg & Olivenolie
​
***
TARTAR AF OKSEINDERLÅR
Syltet Sennepsfrø, Ristet Boghvedekerner, Krydderurtecreme, Bagte Tomater & Æggeblommer
​
***
​
LAMMEKRONE
Bouillonkartofler & Kål marineret i Yoghurt/rosa peper dressing
​
***
FORLOREN SKILDPADDE I TARTELET
Æg & Sherry
(En for sjov ting til dem der ønsker at opleve det rigtige køkken)
​
***
Ile Flottante
Blodgrape og Rabarber
​
Pris 495,-