top of page
Sk%C3%A6rmbillede%202020-05-15%20kl.%201

​

Frokost menu 1

​

1. servering

​

Jægerhyttens Karrysild

Æggesalat, syltede sennepsfrø & kapers


2. servering

​

Smørstegt rødspætte filet 

Remoulade & citron

 

 

3. servering

​

Hønse salat med svampe

Ristet bacon & Boghvedekerner

*

Rørt Tatar af okseinderlår

Mayonnaise af krydderurter og bagte tomater

 

Pris pr. Couvert 275,-

​

​

Frokost menu 2

 

1. servering

​

Røget Færøsk Laks

Cremet spinat og salat af krydderurter

 

2. servering

​

Vitello Tonnato

Tilberedt af tør marineret og langtidsbagt Kalkun overlår

 

3. servering

​

Hønse salat med svampe

Ristet bacon & Boghvedekerner

 

Pris pr. Couvert 295,-

​

​

​

Vegetar Frokost menu

 

1. servering

​

Selleri bagt med salvie

Grillet citron & Chimichurri

​

2. servering

​

Glaseret fennikel 

Rygeost creme og syltede løg

​

3. servering

​

Tartelet med årstidens grønt

 

Pris pr. Couvert 245,-

​

​

​

bottom of page