top of page
Sk%C3%A6rmbillede%202020-05-15%20kl.%201

Frokost menu 1

1. servering

Jægerhyttens Karrysild

Æggesalat, syltede sennepsfrø & kapers


2. servering

Smørstegt rødspætte filet 

Remoulade & citron

 

 

3. servering

Hønse salat med svampe

Ristet bacon & Boghvedekerner

*

Rørt Tatar af okseinderlår

Mayonnaise af krydderurter og bagte tomater

 

Pris pr. Couvert 275,-

Frokost menu 2

 

1. servering

Røget Færøsk Laks

Cremet spinat og salat af krydderurter

 

2. servering

Vitello Tonnato

Tilberedt af tør marineret og langtidsbagt Kalkun overlår

 

3. servering

Hønse salat med svampe

Ristet bacon & Boghvedekerner

 

Pris pr. Couvert 295,-

Vegetar Frokost menu

 

1. servering

Selleri bagt med salvie

Grillet citron & Chimichurri

2. servering

Glaseret fennikel 

Rygeost creme og syltede løg

3. servering

Tartelet med årstidens grønt

 

Pris pr. Couvert 245,-

bottom of page