
Under Construction
Nytåraften Take Away Menu
Bestil på dette link senest den 27. december
I jægerhytten kan du i år bestille nedenstående Nytårs Menu
Såfremt du er vegetar har vi også lavet en vegetarisk udgave
På Bestillings siden kan du også tilkøbe Champagne og Vin menuer, samt Østers og Caviar
Nytårsmenu 2020
Forret:
Smørstegte Kammuslinger med Hummerbisque, Dild olie & Sprød Fennikel Crudite
*
Hovedret:
Oksemørbrad med Selleripure, Bagte Skalotteløg, Rødvinsauce & Krydderurtesalat
*
Dessert:
Vanilje Panna Cotta med Blåbærcoulis
Pris 295,-
Nytårs Vin menu 1
Hvidvin:
DOMAINE J-C RATEAU
Beaune 1. Cru 'Les Coucherias' Blanc 2009 Biodynamique
Rødvin:
LA FLEUR DE ROCHEYRON
Saint-Emilion ¤ Grand Cru ¤ Peter Sisseck ¤ Château Rocheyron
Dessertvin:
WEINGUT SCHMALZRIED
Schillerwein Kabinett ¤ Biodynamisch ¤ Demeter
Pris 995,-
Nytår Vinmenu 2
Hvidvin:
PET' NATH' Orgasmic Bio 2019
Domaine Frédéric Mabileau Frankrig, Loire
Rødvin:
Langhe Pinot Nero Pinay 2016
Attilio Ghisolfi Italien, Piemonte, Langhe DOC
Dessertvin:
WEINGUT SCHMALZRIED
Schillerwein Kabinett ¤ Biodynamisch ¤ Demeter
Pris 695,-
Nytårs vegetar menu 2020
Forret:
Jordskokkesuppe med Pisket Creme Fraiche, Dildolie & Sprød Fennikel Crudite
*
Hovedret:
Saltbagt Selleri med Selleri Pure, Bagte Skalotteløg, Brunet Smør & Krydderurtesalat
*
Dessert:
Vanilje Panna Cotta med Blåbærcoulis
Pris 245,-