Under Construction

Nytåraften Take Away Menu

Bestil på dette link senest den 27. december

Sk%C3%A6rmbillede%202020-05-15%20kl.%201

I jægerhytten kan du i år bestille nedenstående Nytårs Menu 

Såfremt du er vegetar har vi også lavet en vegetarisk udgave

På Bestillings siden kan du også tilkøbe Champagne og Vin menuer, samt Østers og Caviar

Nytårsmenu 2020

 

Forret:
Smørstegte Kammuslinger med Hummerbisque, Dild olie & Sprød Fennikel Crudite
*
Hovedret:
Oksemørbrad med Selleripure, Bagte Skalotteløg, Rødvinsauce & Krydderurtesalat
*
Dessert:
Vanilje Panna Cotta med Blåbærcoulis

Pris 295,-

Nytårs Vin menu 1

 

Hvidvin:

DOMAINE J-C RATEAU

Beaune 1. Cru 'Les Coucherias' Blanc 2009 Biodynamique
Rødvin:

LA FLEUR DE ROCHEYRON

Saint-Emilion ¤ Grand Cru ¤ Peter Sisseck ¤ Château Rocheyron
Dessertvin:

WEINGUT SCHMALZRIED

Schillerwein Kabinett ¤ Biodynamisch ¤ Demeter

Pris 995,-

Nytår Vinmenu 2 
Hvidvin:

PET' NATH' Orgasmic Bio 2019

Domaine Frédéric Mabileau Frankrig, Loire
Rødvin:

Langhe Pinot Nero Pinay 2016

Attilio Ghisolfi Italien, Piemonte, Langhe DOC
Dessertvin:

WEINGUT SCHMALZRIED

Schillerwein Kabinett ¤ Biodynamisch ¤ Demeter

Pris 695,-

Nytårs vegetar menu 2020

Forret:
Jordskokkesuppe med Pisket Creme Fraiche, Dildolie & Sprød Fennikel Crudite
*
Hovedret:
Saltbagt Selleri med Selleri Pure, Bagte Skalotteløg, Brunet Smør & Krydderurtesalat
*
Dessert:
Vanilje Panna Cotta med Blåbærcoulis

Pris 245,-