Inviter dine venner, bekendte og famile, du ikke har set i lang tid, til et godt Påskebord

Serveres Skærtorsdag den 14. Langfredag den 15. Hendes Majestæts Fødselsdag den 16.

Og Påske dag den 17. april

KARRYSILD

 Sild Marineret i Madagascar Karry, Ingefær & Kardemomme

 Serveres med Græskar Pure, Creme Fraiche, Kapers, Ristet Boghvedekerner & Smilende Æg

***

ÆG & REJER

Ramsløg, Dijonnaise & Krydderurtsalat

***

 

STRASSITELLA DI BUFALA

Stenbidderrogn, Citronskal, Purløg & Olivenolie

***

 

TARTAR AF OKSEINDERLÅR

Syltet Sennepsfrø, Ristet Boghvedekerner, Krydderurtecreme, Bagte Tomater & Æggeblommer

***

LAMMEKRONE

Bouillonkartofler & Kål marineret i Yoghurt/rosa peper dressing 

***

 

FORLOREN SKILDPADDE I TARTELET

Æg & Sherry

(En for sjov ting til dem der ønsker at opleve det rigtige køkken)

***

 

Ile Flottante

Blodgrape og Rabarber 

Pris 495,-