Under Construction

For venner, bekendte og famile, der har god tid til et Påskebord

Serveres fra Skærtorsdag den 1. April til 2. Påskedag den 5. April

Bestil bord på restaurant@jaegerhytten.dk

Sk%C3%A6rmbillede%202020-05-15%20kl.%201

KARRYSILD

 Sild Marineret i Madagascar Karry, Ingefær & Kardemomme 

Kapers, Ristet Boghvedekerner & Smilende Æg

*

STEGT SILD

 Syltet Løg, Bornholmsk Sennep, Kapers & Smilende Æg

*

ÆG & REJER

Dampet Ramsløg, Dijonnaise & Krydderurtesalat

*

STRASSITELLA DI BUFALA

Stenbidderrogn, Citronskal, Purløg & Olivenolie

*

TARTAR AF OKSEINDERLÅR

Syltet Sennepsfrø, Ristet Boghvedekerner, Krydderurtecreme, Bagte Tomater & Æggeblomme

*

LAMMEKRONE

Bouillonkartofler & Kål marineret i Yoghurt/Spidskommen 

*

TARTELET 

Kalvspidsbrist, fiskeboller, Pocheret Æg & Sherry

*

Ile Flottante

Blodgrape og Rabarber 

Pris 495,-